Wij zijn 3 enthousiaste no nonsens dames en zitten vol metcreatieve ideeën, die wij graag daadwerkelijk uitvoeren! Met onze Stichting Natuurlijk bij de boer gaan we dit te realiseren.

 

Voorzitter Jeannet Dekker
Jeanet is onze creatieve denker en denkt in oplossingen! Het menselijk wel zijn van een ieder is voor haar belangrijk! Ze is dé boerin van boerderij de Kikkershoek te Mijnsheerenland. Zij voert haar bedrijfsvoering op authentieke,unieke en innovatieve wijze. Zij heeft jaren les gegeven in het agrarischonderwijs en vertegenwoordigt namens de Hoeksche Waardse boerderijwinkels in de Detailhandelsraad Hoeksche Waard. Vanaf 2013 was zij initiatiefnemer om Tour langs de Boer te organiseren. Wat nog steeds een jaarlijks een succesvol evenement is op Hemelvaartsdag.

In het dagelijks leven is zij moeder van 2 zonen en getrouwd met Leen van Kampen.

Binnen de Stichting zet zij zich in voor alles maar met namevoor de voedsel- en boerderijeducatie. 

 

Bestuurslid Stephanie Weemering

Stephanie is woonachtig in Zuid-Beijerland is onze schaapmet vijf poten! Ze zit vol energie en is een echte regel tante en doorpakker. Ze organiseert (kinder)feestjes, diverse activiteiten en staat je graag te woord bij boerderij (winkel) de Kikkershoek te Mijnsheerenland.
In het dagelijks leven is zij moeder van zoon Jaro en getrouwd met Rob Weemering.

Binnen de Stichting beheert zij de website, doet de pr- en communicatie, onderhoudt contact met boer, burger en buitenlui die lokale activiteiten organiseren. Ook is zij contactpersoon voor de lokale ondernemers.

 

Secretaris/penningmeester Jeantine Spieker-Kruijthoff
Jeantine woont in Strijen en is geboren op boerderij de Maria Hoeve in Strijen.Ze is 30 jaar geleden uitgevlogen en sinds zomer 2022 weer geland in de Hoeksche Waard. Ze vindt de Hoeksche Waard een mooi voedselrijk eiland en samen met haar man Alex maakt zij graag streekproducten van eigen land en uit de omgeving in glas. Ook kun je haar vinden in haar boerderijwinkel van de MariaHoeve.

In het dagelijks leven zij moeder van 2 zonen en getrouwd met haar man Alex.

Binnen de Stichting beheert zij de financiën en zet netjes alles op papier. Zij denkt met alles mee en zal zich inzetten voor de multifunctionele landbouw binnen de Hoeksche Waard.