Klantenservice

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen  uw bestelling ongebruikt en in keurige staat na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Herroepingsplicht is niet van toepassing op tickets en producten die voor u speciaal gemaakt worden, dit zoals b.v producten die op uw aanvraag bedrukt dienden te worden. B.v kleding met uw naam. Of een op uw aanwijzing gemaakte romper. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

F.A.Q.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Helaas geven wij om tickets,arrangementen of reserveringen geen restitutie.