Op reis in de Hoeksche Waard

met Happy Stones

Van 15 t/m 30 Oktober zijn wij bezig met iets leuks!
In samenwerking met Natuurlijk bij de boer en Happy Stones HW Hoekse Waard (#HSHW) hebben wij al 20 stenen gemaakt in het thema. Deze gaan in deze periode achter laten op diverse plekken in de Hoeksche Waard. Kan jij er 1 vinden? Of maak jij er zelf een steen en doe jij ook mee van 15 oktober t/m 30 oktober? Gebruik #natuurlijkbijdeboer op je steen en wie weet win jij een leuke prijs!
Heb jij wel eens een Happy stone gemaakt? Een Happy Stone is een leuk geverfde steen. Een mooi kunstwerkje met bijvoorbeeld een mooie tekening of lieve tekst. Je kunt ze zo maar ergens tegen komen: in jouw dorp, park of op het schoolplein.
Er zijn al wat locaties in de agenda waar jij zelf gratis met je Natuurlijk bij de boer Hoeksche Waards kinderpaspoort een steen kan maken.
Kortom! Trek je laarzen en jas aan en ga op zoek!
De bedoeling is dat er vrolijke stenen worden gemaakt waar mensen blij van worden en dat ze meegenomen worden op reis naar een andere plaats zodat iemand anders daar ook weer blij van wordt 🥰 Gebruik #natuurlijkbijdeboer op je steen en wie weet win jij een leuke prijs!
Wij zijn heel benieuwd naar jullie creaties! info@natuurlijkbijdeboer.nl