BoerdeReis

Hoeksche Waards kinderpaspoort


Veel boerderij(winkels) en lokale ondernemers in de Hoeksche Waard organiseren leuke en leerzame activiteiten voor BoerdeReis. Bijvoorbeeld speurtochten in stal of kas, appelplukdagen, knutselactiviteiten en nog veel meer! 

Zo krijg je ook leuke kortingen of kun je met je paspoort een leuke attentie ophalen. Zie pagina korting met je paspoort. Koop nu je exclusieve  paspoort hier en daarna te koop bij 1 van onze verkooppunten. Maak je paspoort persoonlijk met een leuke foto van je zelf. Zie onze foto locaties 

Omdat oogst werkzaamheden van het weer afhangen, worden de exacte data van deze activiteiten pas later bekend. Per week komt er een overzicht van de BoerdeReis in de agenda

Doe mee met de activiteiten en verzamel 6 stempels in het BoerdeReis paspoort. Heb je ze allemaal? Dan mag je gratis naar Recreatieoord Binnenmaas. Super toch! ( tot 23 Oktober)

Heb jij al 6 stempels verzameld? dan krijg je gratis toegangtot Recreatieoord Binnenmaas.

Goed nieuws! De speeltuin wordt verbouwd en wordt nogmooier!  Maar hierdoor moet de speeltuin helaas 1 weekje eerder dicht enis open tot 23 oktober 2023. ( 1 weekje eerder dan vermeld in hetpaspoort)

Nog niet je gratis kaartje gebruikt? Dan is het ook mogelijkom met je 6 stempels op zondag 29 oktober 2023 van 11.00-14.30 uur te komenzwemmen in Sportcentrum de Boogerd inOud-Beijerland.

 

Niet getreurd want er komt nog veel meer!

Dit paspoort is geldig t/m 31 December en zit volverassingen!