Familie Kerstmarkt 9 december Zuid-Beijerland

 

Kom langs en ontdek talvan kraampjes met streekproducten en kerstcadeaus.

-Weiderund/Mariënhof

-Mientje den Boer met o.a. de kerststal

-Molen landzigt

-Boerderij de Kikkershoek

-Maria Hoeve Strijen

-Ben en Pieters

-Verbaas Spruiten

-Hoeksche Zuivel

-Hoeksche Chips

-Van Randwijk

-Imker van Oord

-Biologische kaas van de Biostee.


In het bezit  van een Hoeksche Waardse Cadeaubon? Lever uw bon in en stel hier uw eigen kerst-keuze-pakket  samen.

Het wordt een échtefamiliekerstmarkt met vele activiteiten voor de kinderen. Verlichtboogschieten met een echte cowboy, marshmallow roosteren, lampje branden voor het  Sophia kinderziekenhuis met Sophietje, de mascotte van het ziekenhuis . Knutselen  met kinderboerderij landzicht, de bibber koe , koe melken of doe mee met de  leuke winter spelletjes!

Heb jij een kinderpaspoort? Neem deze mee, voor jou zijn erdan geen kosten verbonden om deel te nemen aan deze super leukekerstactiviteiten. De activiteiten worden afgestempeld in jouw Hoeksche WaardsKinderpaspoort.

Nog geen kinderpaspoort? Voor € 2,50 kun jij ook deelnemen  aan alle activiteiten.

Doe mee met de activiteiten en ontvang niet alleen eenkerstmuts maar ook een bakje popcorn en een warme chocomel en mag je een  marshmallow roosteren.

 En.. we hebben nog veel  meer  kramen met leuke cadeaus:

-Monica met houten huisdecoraties kaarsen en kransen

-Kaarten met liefs uit de Hoeksche Waard

-Cadeaus van de Passiewaard  Hoeksche Waard

-Hebbes kinderkleding

-Bakker de ambacht Zuid-Beijerland

-Gerda Haken

-Oef en Oink conceptstore

-Heleen optidee

en meer..

 De Eendrachtskerk is  geopend in samenwerking met een actie voor het Sophia kinderziekenhuis.Sophietje de mascotte van het ziekenhuis is ook aanwezig. Brand jij met haareen kaarsje en kom je met Sophietje  opde foto?

 


Diverse kramen met eenhapje en drankje met heel veel gezelligheid!

Pannenkoeken uit Zuid-Beijerland van Molen landzigt ,broodje hamburger of warme beenham van Leuke bbq of een warme stroopwafel.

Of plof jij liever neer op de bierbanken bij de bar?

 

Warme chocomel bereid in de ketel door Roparun Korendijk  Zuid-Beijerland, rooster marsmallows ter promotie voor het kamp rommelmarkt  Zuid-Beijerland,

Deze avond vragen wij  extra aandacht voor de EHBO Zuid-Beijerland die extra leden zoeken om al  dezeevenementen mogelijk te maken.

Ben jij fan van de winterprinsessen? Zij zijn speciaal  uitgenodigd deze avond. Zing dan mee met '' laat het los, laat het gaan'' of  dans mee met de kerstman en zijn elfjes van DSR evenementen.

Zij zijn de gehele avond aanwezig maar van 19:00-19:30 gevenzij een disco. Trek jij je magische jurk ook aan?

of dans jij mee met de kerstman en zijn elfjes?

 

Kortom, Kom jij ook naar deze gezellige avond?


 

Interesse in een kraam, vragen of meer informatie? Er zijnnog enkele plekken beschikbaar. Neem contact met ons op.

info@natuurlijkbijdeboer.nl

Tel: 0614278920 /0651162039

 

? Laat het los, laat het gaan ?
Ben jij fan van de winterprinsessen? Zij zijn speciaal uitgenodigd deze avond. Zing dan mee met '' laat het los, laat het gaan'' of dans mee met de kerstman en zijn elfjes.
Zij zijn de gehele avond aanwezig maar van 19:00-19:30 geven zij een disco. Trek jij je magische jurk ook aan?
De kinderen zullen genieten van de activiteiten die er zijn. Haal je strippenkaart op en doe mee met de winterspelletjes, marshmallows roosteren of kom jij verlicht pijl en boog schieten?

Dit jaar zamelen we met Sophia's Lichtjestocht geld in voor het project '3D-printen van kindermedicijnen op maat'.


Zieke kinderen moeten vaak medicijnen innemen. Het toedienen van medicijnen aan kinderen islastig. De pillen zijn te groot voor een kinderlichaam en niet lekker. De apotheek in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis werkt nu aan innovatieve kindvriendelijke oplossingen.

Zelf kleur en smaak kiezen
3D-geprinte medicijnen bieden veel voordelen bij de behandeling van zieke kinderen. Patiëntjes kunnen straks zelfde vorm, kleur en smaak van de pillen kiezen. Zo houden ze het medicatietraject langer vol. Met deze techniek zijn er meer geneesmiddelen geschikt voorkinderen, gaan we tekorten tegen én is er minder verspilling!

Help jij mee?
De kosten voor een 3D-printer en onderzoek vallen nog niet binnen de verzekerde zorg. Samen met alle kinderendie deelnemen aan de lampionnen optocht willen wij het 3D-printen van medicijnenmogelijk maken voor de patiëntjes in het Sophia Kinderziekenhuis. 
Steun jij onze actie ook? Kijk hier op onze actie pagina.Het BoerdeReisHoeksche Waards kinderpaspoort komt in actie!

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat zieke kinderen een betere toekomst tegemoet gaan. Sluit jij ook aan bij ons team?

Vanuit het Hoeksche Waards Kinderpaspoort zullen we diverse activiteiten organiseren om met de heleHoeksche Waard een geweldig bedrag op te halen voor de kinderen in het Sophia kinderziekenhuis.

Tip: Wil je de donaties van jouw organisatie, bedrijf, vriendenclub, school op onze Hoeksche Waardse donatie pagina kunnen zien? Maak je eigen team aan.

*Een gift voor Sophia is aftrekbaar van de belasting


Vrijdag 24  November Boerderijde kikkershoek 18:00-20:30. Doe jij mee met de speurtocht in het donker? Ziejij de voetstappen? Neem je lampion mee of kom knutselen deze avond. Opgeven kan hier.

Zaterdag 9  December:Familie kerstmarkt Zuid-Beijerland 17:00-21:30 uur in de Ark. Met heel veel  kinderactiviteiten een markt met streekproducten van verschillende  boerderijwinkels en verrassende cadeau ideeën van diverse lokale ondernemers.

Allerlei  lekkers, een gezellig drankje en heel veel gezelligheid. Kom met je lampion  naar de kerk en steek een kaarsje aan voor Sophia. Uiteraard is de mascotte  Sophietje van het ziekenhuis hier ook aanwezig om mee op de foto te gaan.

Vrijdag 15 December: Kom op de foto met Sophie de mascotte van het Sophia  kinderziekenhuis en loop mee met Winter Wonder Wandeling in Oud-Beijerland.  Laat je verwonderen en verrassen door allerlei mooie en leuke activiteitenlangs de route. De wandeling is van 18.30-20.30 uur.